Napred Razvoj a.d. Београд – Montinvest Properties d.o.o. – Jopag AG – Energoprojekt Holding a.d. « Комисија за заштиту конкуренције
Почетна страна » Одлуке » Napred Razvoj a.d. Београд – Montinvest Properties d.o.o. – Jopag AG – Energoprojekt Holding a.d.
Наслов Седница Датум Одлука
Napred Razvoj a.d. Београд – Montinvest Properties d.o.o. – Jopag AG – Energoprojekt Holding a.d. 08.09.2017 468-Napred-Razvoj-Energoprojekt-Holding