Inter IKEA Holding B.V. – Ingka Hоlding B.V. « Комисија за заштиту конкуренције
Почетна страна » Одлуке » Inter IKEA Holding B.V. – Ingka Hоlding B.V.
Наслов Седница Датум Одлука
Inter IKEA Holding B.V. – Ingka Hоlding B.V. 25.03.2021 288-25-03-2021-IKEA