AFTERMARKETSПредседник Комисије за заштиту конкуренције др Милоје Обрадовић примио је амбасадорку Израела Алону Фишер Кам (Alona Fisher Kamm).

Др Обрадовић је њеној екселенцији Фишер Кам представио надлежности Комисије за заштиту конкуренције и упознао је са досадашњим активностима, али и плановима који за циљ имају унапређење и промоцију политике заштите конкуренције у Србији.

Председник Комисије је, такође, изразио жељу да Амбасада Израела у Београду пренесе велику заинтересованост Комисије за заштиту конкуренције Републике Србије за интензивирање сарадње са израелским телом за заштиту конкуренције, а које спада међу најразвијеније и најорганизованије на свету.

Израелска амбасадорка захвалила се на позиву и нагласила да је улога Амбасаде Израела у Београду, пре свега, олакшавање положаја постојећих и привлачења нових израелских инвестиција у Србију. Такође, њена екселенција је изразила задовољство због покренуте иницијативе Комисије за заштиту конкуренције,а која би могла да резултира интензивнијом сарадњом и разменом искустава два тела, све у циљу унапрређења привредног амбијената у Србији.